Stichting Liefde Overwint

Stichting Liefde Overwint zet zijn inspanning al dertien jaar op sociaal gebied voor Suriname. Jaarlijks organiseert de stichting, benefiet evenementen en diner benefiet gala's in Nederland om minderbedeelde in Suriname te helpen met levensbehoeften. Scholen en zorginstellingen met meubels, onderwijspakketen, hulpmiddelen en medische gebruiksartikelen.

Een deel van de schoolgaande kinderen leeft thuis of in een weeshuis in armoede. Het niet kunnen aanschaffen van een schooltas, uniform en schoollunch zorgt ervoor dat deze kinderen niet constant naar school kunnen. De stichting helpt deze minderbedeelde kinderen een toekomst te hebben, door voor schooltassen en uniformen te zorgen. Ontvangen gezinnen die in armoede leven voetselpakketen, scholen benodigde materiaal om onderwijs mogelijk te houden voor elk kind. Zorginstellingen het nodige zodat het verlenen van goede zorg mogelijk blijft.

Maandag 28 maart organiseerde Stichting Liefde Overwint een Easter BBQ Benefit. Middels dit benefit kan de stichting wederom onze projecten in Suriname realiseren. De opbrengst gaat naar verschillende projecten in Suriname, welke u kunt terugvinden op de website.

U kunt hier een foto impressie vinden van deze bijzondere dag.