Stichting Liefde Overwint zet zijn inspanning al dertien jaar op sociaal gebied voor Suriname. Jaarlijks organiseert de stichting, benefiet evenementen en diner benefiet gala's in Nederland om minderbedeelde in Suriname te helpen met levensbehoeften.

Een deel van de schoolgaande kinderen leeft thuis of in een weeshuis in armoede. Het niet kunnen aanschaffen van een schooltas, uniform en schoollunch zorgt ervoor dat deze kinderen niet constant naar school kunnen. De stichting helpt deze minderbedeelde kinderen een toekomst te hebben, door voor schooltassen, uniformen en voedselpakketten te zorgen.

Het alleen helpen van deze kinderen is niet genoeg. De stichting helpt daarom ook het directe omgeving van deze kinderen. Door aan  vrouwenopvangen middelen te doneren, zodat opgevangen vrouwen de mogelijkheid hebben aan hun toekomst te werken. Enkele verzorgingsinstelling in Paramaribo en het binnenland werden voorzien van hulpmiddelen om de ouderen mobieler te maken. Donatie aan een re-integratieproject voor verslaafden. Het doneren van schoolmeubilair, computers aan scholen en het uitdelen van voedselpaketten in armoedige wijken en daklozen opvangen.

Telkens wordt ervoor getracht een benefiet tot een succes te maken, door voor uitstekende locaties, radio-, tv-, flyerreclame, presentatoren, artiesten, vrijwilligers, verrassingselementen, aankleding locatie, entertainment, goodiebags en culinair traktaties en of drie-gangen menu verzorgt door top koks Patrick Rechards en Ramon Beuk te zorgen.

De stichting is geheel afhankelijk van sponsoren, vrijwilligers en donaties.

Hierbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken! Wij stellen het enorm op prijs als u een bijdrage zou willen leveren. Hetzij financieel, gift, goederen of een donatie in welke vorm dan ook, dan is dit van harte welkom.

Stichting Liefde Overwint is ABNI gecertificeerd

Uw gift is aftrekbaar van belasting…!!